کد خبر: 1072

تاریخ انتشار: 2021-11-25

آشنایی با غذاهای محلی و خوراکی های ویژه ی ارمنستان

ارمنستان یک کشور کوچک همسایه ایران و هم مرز با اروپا و اسیا است. این کشور, مانند دیگر کشورها و مناطق جهان, دارای فرهنگ و رسوم خود را, و همچنین رژیم غذایی خود را. جالب است بدانید که غذاهای سنتی ارمنی در میان مردم جهان جایگاه ویژه ای دارند و برخی از این غذاهای دارای […]

ارمنستان یک کشور کوچک همسایه ایران و هم مرز با اروپا و اسیا است. این کشور, مانند دیگر کشورها و مناطق جهان, دارای فرهنگ و رسوم خود را, و همچنین رژیم غذایی خود را. جالب است بدانید که غذاهای سنتی ارمنی در میان مردم جهان جایگاه ویژه ای دارند و برخی از این غذاهای دارای شهرت جهانی هستند. استفاده از روش سنتی پخت و پز و استفاده از توپینگ های مختلف به سلیقه ممکن است یکی از دلایلی باشد که غذاهای خوشمزه و معروف ارمنی معرفی شده اند. با توجه به اینکه از هر کشوری غذاهای سنتی وجود دارد بخشی از جاذبه های گردشگری کشور های بعدی بیشتر فرهنگ غذایی ارمنستان را با انواع غذاهای سنتی ارمنی به شما معرفی می کنیم. علاوه بر این, شما را با مواد تشکیل دهنده اصلی از پخت و پز غذاهای مختلف و ظروف از این کشور و یک سفر به یاد ماندنی با تور ارمنستان نوروز ۱۴۰۱ را به شما معرفی میکنیم تا در این سفر بدانید که از چه چیزهایی میتوانید دیدن کنید.

تور ارمنستان

غذا های سنتی و بومی ارمنستان

مهم ترین ظروف در کشورهای مختلف جهان سه وعده غذا در روز, صبحانه, ناهار و شام. هر یک از این وعده ها جای خود را در فرهنگ های مختلف دارد و در یک زمان خاص انجام می شود. برای مثال برخی از کشورها به صبحانه اهمیت زیادی می دهند و طیف گسترده ای از محصولات مربوط به این رژیم غذایی را گزارش می دهند. مردم برخی از کشورها ناهار را به کامل ترین وعده غذایی تبدیل می کنند و ناهار خود را ساده تر می کنند. زمان غذا نیز در مناطق مختلف جهان متفاوت است. در برخی از کشورها, شام در اوایل شب خدمت, و در برخی از مناطق, شام از خدمت ۹ هستم تا به ۱۰ صبح. این محصولات بسته به فرهنگ غذایی در کشورهای مختلف متفاوت است و بر این اساس برنامه ریزی شده.

صبحانه

یکی از غذاهای اصلی در فرهنگ غذای ارمنستان صبحانه است. صبحانه از مردم سنتی ارمنستان شامل نان و مربا همراه با یک فنجان قهوه, اما این روزها محصولات مانند گوشت, ماهی سرد, ترشی و سبزیجات شور نیز در این وعده شامل شد. در میان محصولاتی که توسط خانواده ها استقبال می شود و برای صبحانه سرو می شود املت بریزید. رایج ترین نوع املت املت ساخته شده از تخم مرغ همراه با گوجه فرنگی املت گوجه فرنگی نامیده می شود است. نوع دیگری از صبحانه در فرهنگ غذایی ارمنستان رایج است که میان وعده روستایی یا کشاورزی نامیده می شود. در این نوع صبحانه ماست ماتسون (ماتسون) همراه با سایر محصولات استفاده می شود. ماتسون یک نوع ماست ارمنی محلی است که دارای طعم ترش است و در غلظت های مختلف خدمت می کند. ارمنی ها هنگام خوردن این ماست در صبحانه مقداری شکر یا عسل اضافه می کنند. اگر می خواهید, شما می توانید تنقلات مختلف ارمنی در رستوران ها سعی کنید, هتل ها و یا کافه ها در این کشور. املت ارمنی معمولا در رستوران ها با قیمت ۲ تا ۵ دلار سرو می شود.

صبحانه ارمنی

صبحانه مهمترین غذای ارمنی است و در مقابل ناهار بسیار ساده و راحت سرو می شود. نهاجاش یک وعده غذایی ساده و سبک است که در وسط روز خورده می شود و جاش یکی دیگر از وعده های غذایی است که معمولا از ساعت ۵ تا ۷ سرو می شود. این غذا غذای اصلی است که ارمنی ها پس از پایان روز کاری می خورند. پودر یاش معمولا از یک شمش بسیار دقیق قابل مشاهده است.

ارمنستان زمینی

ناهار ارمنی
ناهار

کامل ترین وعده غذایی ارمنی شام است, که شامل انواع سالاد و سوپ, مانند غذا, گوشت یا ماهی به عنوان غذای اصلی. سالاد از نسخه ارمنی از بالا قدردانی و معمولا نشان دهنده مواد ترکیبی, چون غلات و حبوبات سبز هستند, انواع سوسیس, گوشت, گوشت, بره, خشک و با طعم, سبزیجات, پنیر و نان. پس از سالاد, سوپ خدمت کرده است, است که می تواند در فرهنگ غذایی ارمنستان دیده. پس از سرو سوپ غذای اصلی بر روی میز است که معمولا مخلوطی از گوشت و ماهی است که بسیار تصفیه شده و خوشمزه خدمت کرده است. پس از غذای اصلی, دسر, میوه ها, کیک همراه با یک فنجان قهوه خدمت. اگر شما قصد لذت بردن از یک شام خوشمزه ارمنی, شما می توانید رستوران ها و رو میزی ارمنی از بازدید ۱۷ ساعت. رستوران های ارمنستان معمولا تا نیمه شب به مهمانان خود خدمت می کنند. و میتوانید پس از خرید بلیط هواپیما تا پیش از پرواز شام خود را در یکی از بهترین رستوران ها و دیدن و پشیدن غذاهای سنتی میل کنید.

شام ارمنی

ارمنی هایی که می خواهند قبل از رفتن به رختخواب غذا بخورند. این ظرف ارمنی بسیار سبک است و شامل یک فنجان کوچک چای گیاهی یا چای غربی, نان با مربا یا ماتزون ماست محلی. مربای گردو سبز یکی از معروف ترین و محبوب ترین مربای ارمنی است که از گردو سبز پخته شده در شربت شکر ساخته شده است.

گوشت و ماهی مواد اصلی غذاهای معروف ارمنی هستند. ارمنستان به دلیل فقدان خاک خوب و حاصلخیز از صنعت کشاورزی محروم شد و تلاش کرد تا این کسری بودجه را با افزایش دام و گسترش صنعت دام جبران کند. بنابراین لازم به ذکر است که مواد خام اغلب غذاهای معروف ارمنی از همه نوع گوشت را تشکیل می دهند. جوجه خروس بوقلمون گاو گوسفند خوک و ماهی مهم ترین مواد تشکیل دهنده از غذاهای سنتی ارمنستان هستند. علاوه بر این, محصولات لبنی اشغال جایگاه ویژه ای در رژیم غذایی از ساکنان این کشور. با توجه به اینکه غلات و حبوبات بخش مهمی از غذاهای معروف ارمنستان را تشکیل می دهند و این نادیده گرفته می شود مردم ارمنستان و همچنین تمام تلاش های شما مورد استفاده قرار می گیرد باید بتواند حداقل تا زمانی که این محصولات در کشور خود رشد کند. از این رو, کشاورزان ارمنی شروع به رشد برنج, گندم, جو, ارزن, عدس, نخود فرنگی و نخود فرنگی کوه در دره حاصلخیز ارمنستان.
گوشت و ماهی مواد تشکیل دهنده اصلی ارمنستان هستند
غذاهای پلو.

پلو یکی از غذاهای اصلی ایالات متحده ایرانیان است که معمولا برای ناهار با انواع غذاهای سرو می شود. ساکنان این کشور نیز پلو در میان غذاهای معروف ارمنی دارند, اما اغلب این ظرف به عنوان یک کمکی پس از غذای اصلی خدمت. ارمنی ها برنج را بخار می دهند و معمولا با تخم مرغ و کشمش می پزند.

پلوف ارمنی
نان

نان یکی از اجزای اصلی فرهنگ غذایی ارمنستان است. در میان شایع ترین نان پیتکاتا ارمنی و نان متناکاش (متناکاش) است. نان ماتاناکاش با شکل بیضی یا گرد ساخته شده و دارای طعم دلپذیر است. مستی نیز یکی از مهم ترین انواع نان ارمنی, که دارای شهرت در سراسر جهان. این نان بخش مهمی از رژیم غذایی ساکنان این کشور است. جایی که شما می توانید بدون یک رژیم غذایی گودال می گویند که, این کشور نابود خواهد شد. مردم ارمنستان لواش تهیه می کنند و در سه وعده غذا, صبحانه, ناهار و شام همراه با ظروف خود استفاده می کنند. لواش از مخلوط پودر و مایع ساخته شده و در یک لایه نازک خمیر تشکیل شده است. اگرچه توسعه تکنولوژی مراحل تهیه و پخت نان را مدرن تر کرده است اما در ارمنستان هنوز روش های سنتی پخت نان وجود دارد و نان در فر پخته می شود. البته کوره های جدید نیز وارد برخی از نانوایی های ارمنی شده اند و پخت مدرن تر را انجام داده اند. ارمنیان لواش خشک و برای مدت طولانی ذخیره می کنند. نان خشک را فقط چند دقیقه قبل از ریختن مقداری اب بخورید تا دوباره نان تازه بپاشید.

دیدنی  های ارمنستان

نان ارمنی

همانطور که در بالا ذکر شد, عنصر اصلی که باعث می شود تا غذاهای سنتی ارمنستان انواع قوها است, حیوانات خانگی و ماهی. از این رو, محصولات مانند سبز (هش), و غیره. جالب است بدانید که برخی از غذاهای معروف ارمنی به ۲۰۰۰ باز می گردند.و همچنان به روش قدیمی طبخ می شوند.

غذاهای گوشتی ارمنی

هوراواک

برای تهیه یکی از غذاهای سنتی ارمنی تکه های بزرگی از گوشت بره همراه با سینه گوسفند همراه با سرکه و یک نوع نوشیدنی محلی برای ترد و خوشمزه است. سپس تکه های گوشت و چربی نیز بین انها به شکل سیخ و گاهی سبزیجات مانند فلفل سبز و فلفل و پیاز قرار می گیرند. سپس سیخ ها را روی یک جسم قابل جابجایی به نام کارسی قرار می دهند تا یک کباب را با دست بسازند. خوراوات یکی از غذاهای معروف ارمنی است که طرفداران زیادی در میان مردم محلی و گردشگران کشور دارد.

غذاهای معروف ارمنی

هوراواک
شامی کباب (شامی کباب)

یکی از معروف ترین غذاهای ارمنی کوفته است که از گوشت ساخته شده است. این غذا در میان ارمنیها جایگاه ویژهای دارد و معمولا روی سفرههایشان قابل مشاهده است. برای تهیه این ظرف ابتدا برش های نازک گوشت را با کوفته ها تهیه کنید تا کاملا نرم باشد. سپس گوشت خرد شده با شیر مخلوط, پودر, تخم مرغ, پیاز قهوه ای, هویج, نمک و ادویه جات ترشی جات برای کوفته نازک و مخلوط با دست. پس از ترکیب مواد خوب قطعات را جدا کنید و گرانول های کوچک را با دست تشکیل دهید. در نهایت کوفته ها را در یک قابلمه گرم قرار دهید و برای پخت و پز در فر قرار دهید.

شامی کباب (شامی کباب)
دلما

دلمه های غذاهای سنتی ارمنی در فرهنگ غذایی بوده است و ما همچنین انواع مختلفی را در تور ارمنستان می بینیم زیرا شما می توانید برگ های انگور پر شده را بپزید. کلم, فلفل پر شده, و غیره. بادمجان پر شده. در ارمنستان, مدل های مختلف از پنیر تهیه می شوند, از جمله پنیر ساخته شده از برگ در مو, برگ کلم, کشک گوجه فرنگی, کشک بادمجان, کشک سیب و پنیر. عنصر اصلی تمام این دلمه گوشت و برنج است که با ادویه جات ترشی جات و گیاهان معطر چاشنی و در غذاهای فوق گنجانده شده است. پنیر کوفته یکی از مشهورترین غذاهای ارمنی است که پس از بسته بندی سس های ساخته شده از ادویه جات و طعم های محلی تهیه شده و برای پخت و پز اماده شده است.

مردم شناسی ارمنستان

دلما
میوه و سبزیجات

در کنار غذاهای سنتی ارمنی سبزیجات و میوه جات جایگاه ویژه ای در فرهنگ غذایی ارمنستان دارند و اهمیت زیادی برای انها دارند. برخی از سبزیجات مانند کدو تنبل هستند. نخود فرنگی و به اصطلاح بادمجان, حبوبات مختلف و گیاهان دیگر برای گوشت خام و ماهی, او را دوست داشت. همراه با این مواد, گزینه هایی مانند قارچ, زغال اخته, گیلاس, زغال اخته, انار, پلو, کشمش را می توان نشان داد, است که می تواند در کنار غذای اصلی بر روی میز مشاهده. میوه ها و سبزیجات مختلف ارمنستان نیز در میان وعده های مختلف از جمله سالاد و سوپ استفاده می شود و طعم و مزه خود را متنوع می کند. میوه های رنگارنگ و خوشمزه نیز در تهیه مربا های مختلف ارمنستان و دسر های خوشمزه استفاده می شود. علاوه بر این بیش از ۳۰۰ نوع غذای گیاهی و خوراک گیاهی در کشت غذای ارمنی وجود دارد که از گیاهان محلی ارمنی تهیه می شود.

ارسال دیدگاه

*

code