کد خبر: 393

تاریخ انتشار: 2020-08-31

یک زبان الکترونیکی بسازید که ادویه های غذا را تشخیص دهد

اگر به عنوان چاشنی غذا کار کنید ، فقط قادر خواهید بود چند نمونه را همزمان بچشید و تشخیص دهید. پس از آن ، حسگرهای چشایی روی زبان شما بی حس می شود و نیاز به استراحت دارند. اما یک "زبان الکترونیکی" جدید که به تازگی تولید شده است می تواند طعم و ادویه چندین […]

اگر به عنوان چاشنی غذا کار کنید ، فقط قادر خواهید بود چند نمونه را همزمان بچشید و تشخیص دهید. پس از آن ، حسگرهای چشایی روی زبان شما بی حس می شود و نیاز به استراحت دارند.

اما یک "زبان الکترونیکی" جدید که به تازگی تولید شده است می تواند طعم و ادویه چندین غذا را به طور همزمان اندازه گیری کند.

این زبان الکترونیکی توسط دانشمندان دانشگاه ایالتی واشنگتن ساخته شده و روی نمونه های پنیر حاوی سطوح مختلف کپسایسین (یک فلفل تند) آزمایش شده است.

هنگامی که زبان الکترونیکی با داوطلبان انسانی مقایسه شد ، مشخص شد که این دستگاه می تواند به درستی میزان کپسایسین را در انسان تشخیص دهد ، به خصوص که کمی بعد حسگرهای زبان انسانی آزاد شدند.

علاوه بر این ، ادعا می شود که زبان الکترونیکی نه تنها در اندازه گیری طعم ها خوب است ، بلکه در تشخیص تفاوت های ظریف در غذاها نیز از انسان بهتر است. سازندگان این دستگاه معتقدند که هنوز جای کمک به مردم در ارزیابی طعم دهنده ها وجود دارد و این زبان الکترونیکی در همین راستا ساخته شده است.

به عنوان مثال ، اگر شرکتی به دنبال تهیه یک محصول غذایی جدید است و از ۲۰ فرمول مختلف در تولید خود استفاده می کند ، به راحتی می تواند متعادل ترین و خوشمزه ترین فرمول را با این زبان الکترونیکی پیدا کند ، در حالی که طعم در ذائقه انسان دخیل است و همچنین زبان انسان نمی تواند چندین عطر و طعم را به طور هم زمان از هم متمایز کنید ، و انجام این کار توسط انسان به فرآیندی طولانی منجر می شود که چندین روز به طول می انجامد.

مقاله ای در مورد این زبان الکترونیکی اخیراً در مجله Food Science منتشر شده است.

زبان های الکترونیکی که قبلاً توسعه یافته بودند ، برای چشیدن و ارزیابی کیفیت عسل ، میوه و نوشیدنی ها طراحی شده اند.

۵۶۵۶

ارسال دیدگاه

*

code