کد خبر: 919

تاریخ انتشار: 2021-10-05

چگونگی پخت یک لازانیای خوشرنگ مجلسی

یاد بگیرید چگونه به لازانیا ماهی تن برای تنوع بخشیدن به غذاهای خود را. لازانیا یکی از آن ظروف است که تقریبا همه را دوست دارد. به خصوص تجربه نشان داده است که کودکان خوردن لازانیا زیادی با اشتها. بنابراین ، اگر شما می توانید این ظرف را متنوع کنید و آن را با مواد […]

یاد بگیرید چگونه به لازانیا ماهی تن برای تنوع بخشیدن به غذاهای خود را. لازانیا یکی از آن ظروف است که تقریبا همه را دوست دارد. به خصوص تجربه نشان داده است که کودکان خوردن لازانیا زیادی با اشتها. بنابراین ، اگر شما می توانید این ظرف را متنوع کنید و آن را با مواد مختلف پخت کنید ، قطعا بسیار لذت بخش و موثر خواهد بود. از جمله تغییراتی که می توان به مواد خام برای لازانیا انجام داد ، استفاده از ماهی تن است. با این تفاسیر ، اگر شما می خواهید به یاد بگیرند که چگونه به طبخ لازانیا ماهی تن ، نگه دارید تا با آن.

لازانیا مجلسی

مواد لازم برای لازانیا ماهی تن

برای پخت لازانیا ماهی تن برای چهار نفر ، شما به مواد زیر نیاز دارید. در صورت لزوم شما می تواند کاهش یا افزایش مقدار این مواد به طوری که آن را منطبق و آماده برای شماره دیگر.

۲۰۰ گرم لازانیا
ماهی تن ۱ می تواند
فلفل هندی ۱ کامپیوتر.
۶ قارچ
پیاز ۱ مقدار متوسط
سیر ۲ میخک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل ، آویشن و ادویه جات ترشی جات برای لازانیا در مقدار مورد نیاز
خشک شوید ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
پنیر پیتزا در مقدار مناسب

مواد لازم برای ساخت سس بشامل یا سس سفید

کسانی که یک بار پخته شده لازانیا می دانیم که سس سفید یا سس بشامل یکی از اجزای اصلی آن است. بدون این سس ، لازانیا خشک خواهد شد و طعم مطلوب نخواهد داشت. سس بشامل را می توان در خارج پخته شده. اما ، بدون شک ، نوع خانواده چیزی متفاوت است ، هر دو تازه تر و مفید تر است. علاوه بر این ، لذت آموزش آشپزی را افزایش می دهد. تراز نیز بسیار آسان است. فقط مواد زیر را آماده کنید:

۱ آرد قاشق غذاخوری
۱ فنجان شیر
نمک ۱ پنس
يه کم فلفل
پودر داخل کیسه لازانیا
روغن ۲۵ گرم

لازنیا فلفلی

جوش ماهی تن قبل از هر دوره

قبل از اینکه شما شروع به پخت لازانیا با ماهی تن ، شما نیاز به جوش قوطی ماهی تن برای بیست دقیقه. تحت هیچ شرایطی شما گوش خود را مسدود و یا او را خاموش. ماهی تن ممکن است حاوی باکتری هایی که باعث مسمومیت شدید. مسمومیت ، که حتی می تواند منجر به مرگ شود. اما اگر شما تنبل و جوش قوطی برای بیست دقیقه تمام عوامل خطرناک خواهد ناپدید می شوند و شما با خیال راحت می توانید طبخ لازانیا با تن ماهی.
چگونه به طبخ لازانیا با ماهی تن

پس از طبخ ماهی تن برای بیست دقیقه ، درب را باز کنید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود. در این فاصله ، برای پخت لازانیا ، پیاز را ریز ریز کنید و آن را به یک ظرف با مقدار روغن بریزید. هنگامی که پیاز نور است ، همچنین سیر را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. اجازه دهید سیر کمی سرخ شود و بوی آنها رشد کند. اما اجازه ندهید که آنها را به نوبه خود به طور کامل قهوه ای به دلیل عطر و طعم خود را از بین می رود.

روغن ماهی تن را بردارید ، آن را اصلاح کنید و آن را به سیر و پیاز اضافه کنید. در این مرحله از لازانیا ماهی تن پخت ، دو تا سه دقیقه صبر کنید تا طعم سیر و پیاز توسط ماهی جذب شود. سپس قارچ ها را اضافه کنید و کمی گرما را افزایش دهید تا آب قارچی به سرعت جذب شود. سپس فلفل قرمز را به مواد تشکیل دهنده در تابه اضافه کنید و همه چیز را به طبخ هم بزنید.

البته ، مهم است که توصیه های مربوط به پخت لازانیا با ماهی تن یا لازانیا دیگر را ذکر کنید. همچنین رنگ اسفنج است. اگر قارچ استفاده می کنید کمی سیاه رنگ مواد لازانیا نیز مات تبدیل خواهد شد. اگر شما آن را دوست ندارم, شما دو راه. اول ، طبخ قارچ با کمی روغن در گلدان جداگانه دیگر ، سپس آن را به مواد دیگر اضافه کنید.

راه دوم این است که آب جوش را روی قارچ پف بریزید و حدود یک دقیقه بخورید. سپس قارچ را به یک سینر بریزید تا آب سیاه پر شود. سپس قارچ را به لازانیا ماهی تن اضافه کنید. اگر شما مشکلات با رنگ تیره از مواد متوسط و یا قارچ خود را سفید و تازه ، شما لازم نیست برای انجام هر کاری.

لازانیا خوشمزه

طبخ لازانیا با ماهی تن

اما اجازه دهید به بازگشت به چگونه به . زمانی که تمام مواد تشکیل دهنده را در یک ماهی تابه ریخت و سرخ ، اضافه کردن نمک ، فلفل و فصل با لازانیا. در نهایت اضافه کردن دو قاشق غذاخوری ماکارونی مخلوط با مواد تشکیل دهنده خوب و ترک آن را برای حدود یک دقیقه به طبخ ماکارونی. مواد متوسط شما آماده است. در حال حاضر شما همچنین نیاز به ایجاد یک سس سفید با دانه چیا وانیل سرکه و سفیده تخم مرغ دراید.. اما لازانیا را پیش از آن آماده کنید.

اگر از لازانیا نیمه پخته استفاده می کنید ، کار شما ساده تر خواهد شد. به اندازه کافی برای قرار دادن ورق های لازانیا در آب گرم به مدت سه دقیقه ، و سپس آنها را با آب سرد بریزید. اما در غیر این صورت شما باید آب جوش بیش از برش لازانیا بریزید و طبخ برای ۵-۷ دقیقه برای نرم کردن زمان نیاز است.

منبع فوت و فن های آشپزی ایرانی :

https://rb.gy/63xdkj

ارسال دیدگاه

*

code