کد خبر: 630

تاریخ انتشار: 2021-04-03

غذاهای مضر برای افراد مبتلا به سلیاک کدامند؟

پریسا فرزانه به ایمنا گفت: مصرف گلوتن توسط افراد مبتلا به سلیاک باعث آسیب به سلولهای روده کوچک می شود. گاهی اوقات افراد فقط به گلوتن حساسیت دارند که علائمی مشابه بیماری سلیاک دارد ، اما آسیب روده ای ندارد. وی در مورد بهترین رژیم غذایی برای بیماران سلیاک اظهار داشت: بهترین رژیم برای بیماران […]

پریسا فرزانه به ایمنا گفت: مصرف گلوتن توسط افراد مبتلا به سلیاک باعث آسیب به سلولهای روده کوچک می شود. گاهی اوقات افراد فقط به گلوتن حساسیت دارند که علائمی مشابه بیماری سلیاک دارد ، اما آسیب روده ای ندارد.

وی در مورد بهترین رژیم غذایی برای بیماران سلیاک اظهار داشت: بهترین رژیم برای بیماران سلیاک رژیم بدون گلوتن است ؛ البته بسیاری از غذاها مانند مرغ ، ماهی ، سبزیجات ، میوه های تازه ، تخم مرغ ، عسل ، مربا و ژله ها هستند مشکلی برای این بیماران نیست. مصرف ذرت ، سیب زمینی ، برنج ، سویا ، حبوبات ، نشاسته (نشاسته برنج ، ذرت ، سیب زمینی) برای این بیماران مشکلی ندارد.

فرزانه تاکید کرد: افراد مبتلا به بیماری سلیاک حتماً از غذاهای صنعتی که روی آن برچسب کلمه "بدون گلوتن" نوشته شده است استفاده کنند ، زیرا برخی از غذاهای فرآوری شده حاوی ترکیبات حاوی گلوتن هستند.

وی با اشاره به غذاهای غیر مجاز برای بیماران سلیاک گفت: به طور کلی نان و فرآورده های تهیه شده از گندم ، گندم سیاه ، جو ، جو دوسر ، چاودار ، سبوس و نشاسته ، کیک ، بیسکویت ، کلوچه ، بلغور ، فرنی و پودینگ. بلغور ، ماکارونی ، سوسیس ، محصولات گوشتی کنسرو شده و سس سالاد تهیه شده از غلات برای این بیماران منع مصرف دارد.

ارسال دیدگاه

*

code