کد خبر: 246

تاریخ انتشار: 2020-06-04

از خواص خرمالو آگاه باشید

اگرچه خرمالو دنیایی از زیبایی و رنگ است ، اما از میوه های دیگر محبوب تر است؛ این بیشتر به دلیل درد و کوچک شدن دهان بعد از خوردن آن است. اما برای فرار از این احساس ناخوشایند ، می توانید محصولات مختلفی را با این میوه پاییزی تهیه کنید و بدون احساس کوچکترین پارگی […]

اگرچه خرمالو دنیایی از زیبایی و رنگ است ، اما از میوه های دیگر محبوب تر است؛ این بیشتر به دلیل درد و کوچک شدن دهان بعد از خوردن آن است. اما برای فرار از این احساس ناخوشایند ، می توانید محصولات مختلفی را با این میوه پاییزی تهیه کنید و بدون احساس کوچکترین پارگی ، از خوردن آن لذت ببرید. این میوه برای روزهای سرد پاییزی مناسب است که بیشتر افراد کمی احساس خستگی و بی حالی می کنند. به دلیل خواص و ویتامین های فراوان آن ، خرمالو بسیار پرانرژی است و در عین حال کالری زیادی به بدن شما اضافه می کند؛ بنابراین بیش از حد آن را بیش از حد نکنید.

خرمالو چربی و پروتئین بسیار کمی دارد و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین های A ، B6 و C ، منگنز ، فسفر ، پتاسیم ، کلسیم و فیبر غذایی است که هم محلول و هم نامحلول هستند و ادرارآور خوبی هستند و مانند ملین های طبیعی عمل می کنند. اما انواع خرمالو چیست؟ دو نوع خرمالو وجود دارد: قابض و غیر قابض. خرمالوهای کم عمق قابل خوردن نیستند زیرا حاوی مقادیر زیادی تانن هستند. در حالی که غیر آهنی هستند ، هنگام رسیدن آنها تانن را از دست می دهند.

اما خواص این میوه چیست؟

ادرار:

این میوه سرشار از کلسیم و پتاسیم است. افراد مبتلا به مشکلات کلیوی باید هر روز میوه خرمالو بخورند زیرا به کاهش احتباس آب کمک می کند.

خرمالو برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا:

با مصرف منظم خرمالو از بسیاری از مشکلات التهابی ، عفونت ها ، سرماخوردگی و آنفولانزا می توان جلوگیری کرد. این امر به این دلیل است که میوه خرمالو حاوی مقادیر زیادی ویتامین C است که از بدن برای مقابله با این عفونت ها محافظت می کند.

خرمالو برای پاکسازی کبد و سلامتی:

پاکسازی بدن بسیار مهم است و خرمالو این کار را به صورت مؤثر انجام می دهد. این میوه حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که می تواند بدن از سموم بخصوص کبد را پاکسازی کند و سلامت کبد را حفظ کند. رادیکال های آزاد با کمک این آنتی اکسیدان ها از بدن خارج می شوند.

خرمالو برای کنترل فشار خون:

خرمالو در کنترل فشار خون بالا و در نتیجه جلوگیری از بیماری مؤثر است. محتوای بالای پتاسیم این میوه به عنوان وازودیلاتور عمل می کند و بنابراین جریان خون را در بدن افزایش می دهد. بنابراین فشار خون افت می کند.

خرمالو برای درمان یبوست:

مبتلایان به یبوست می توانند از خرمالو بهره مند شوند. این میوه دارای مقدار بسیار غنی از فیبر محلول در آب است. این ماده به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و در نتیجه افراد با مشکلات شکمی می توانند از خرمالو بخورند.

خرمالو برای سلامت قلب:

با فشار خون خوب ، تعدادی از بیماریهای قلبی عروقی کنترل می شوند. فشار خون پایین به حفظ سیستم قلبی عروقی و در نتیجه جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند. علاوه بر حفظ فشار خون ، این میوه همچنین از داشتن فیبرهای محلول در آب در جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.

خرمالو ، مانند سایر میوه های با کیفیت بالا ، عوارض جانبی دارد که باید جدی گرفته شود:

– خرمالو حاوی تانن است ، بنابراین اگر این میوه روی معده خالی خورده شود ، می تواند منجر به اسهال شود. همچنین باید در مقادیر محدود مصرف شود.

– افرادی که فشار خون کم دارند نباید از این میوه بخورند زیرا می تواند فشار خون را کاهش داده و منجر به بیماری های مرتبط با فشار خون پایین شود.

– میزان قند این میوه واقعاً زیاد است و بنابراین ، افرادی که به دیابت مبتلا هستند باید از خوردن آن خودداری کنند.

– بسیاری از افراد با این باور اشتباه می شوند که خوردن میوه با پوست اثرات مفیدی خواهد داشت. در مقابل ، واقعیت این است که بیشتر اسید تاننیک در پوست میوه غلیظ است. در نتیجه ، پوست آن هرگز نباید خورده شود. در غیر این صورت ، می تواند منجر به تشکیل سنگ در معده شود.

– اگر اضافه وزن دارید ، از خوردن خرمالو بیش از حد استفاده نکنید.

افراد مبتلا به اختلالات روده که جراحی روده داشته اند یا به بیماری قلبی و سل مبتلا هستند باید مراقب باشند که از خرمالو میل نشوند.

۲۱۲۱

ارسال دیدگاه

*

code