کد خبر: 842

تاریخ انتشار: 2021-09-15

آموزش پخت کیک با آرد سمولینا

چگونه یک پی مانا بسازی از نقطه نظر من ، خوردن یک کیک خوشمزه خانگی قبل از یک فنجان چای یا قهوه همیشه خوب است. در بسیاری از موارد تهیه کیک با خامه یا بستنی برای تزیین زمان زیادی طول می کشد و بنابراین گاهی اوقات ما باید ساده و خوشمزه کیک است که بسیار […]

طرز تهیه کیک ایرانی

راهنمای طرز تهیه کیک

چگونه یک پی مانا بسازی

از نقطه نظر من ، خوردن یک کیک خوشمزه خانگی قبل از یک فنجان چای یا قهوه همیشه خوب است. در بسیاری از موارد تهیه کیک با خامه یا بستنی برای تزیین زمان زیادی طول می کشد و بنابراین گاهی اوقات ما باید ساده و خوشمزه کیک است که بسیار آسان برای آماده سازی و سرعت غذا خوردن. چغندر برای پخت و پز ماکارونی استفاده شد ، این آرد غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است ، رسمی شده است ، سپس توصیه می کنم که این پای ، مخصوصا برای کودکان ، درست باشد. به دلیل طعم و عطر ، و همچنین به دلیل حضور سمولینا و مواد مغذی.

مواد لازم برای ساخت سمولینا خانگی

  • ۱٫۵ فنجان آرد سفید
  • آرد سمولینا ۳/۴ فنجان
  • بکینگ پودر ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۶
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • یک فنجان شکر
  • ۳/۴ فنجان شیر
  • ۳/۴ فنجان روغن مایع
  • ۱/۲ فنجان پودر نارگیل
  • پسته یا بادام (پودر) ۱/۲ فنجان

زرده ها و سفید پوستان را از تخم مرغ جدا کنید و آنها را به یک ظرف جداگانه بریزید. ظرف کاملا سفید کننده باید کاملا تمیز و خشک باشد. پروتئین ها را به خوبی مخلوط کنید تا متورم شوند و شکل بگیرند.

مخلوط کردن پروتئین ها

شکر و وانیل را به زرده اضافه کنید.

اضافه کردن شکر و وانیل به زرده

خوب مخلوط کنید تا زمانی که آنها کشیده و رنگی با کرم ، و دانه های قند به طور کامل حل شده است.

تکان دهنده شکر و زرد

در حال حاضر شیر اضافه کنید و ماهوت پاک کن زدن کمی.

اضافه کردن شیر

اضافه کردن روغن و حدود دو دقیقه. روغن دارای اثر بسیار موثر بر کیفیت نهایی کیک است ؛ با استفاده از نور ، روغن بی بو ، مانند روغن دانه انگور ، ساختار کیک را بهبود می بخشد.

اضافه کردن روغن

زرده ها را با بازی های پروتئینی که ما قادر به آن هستیم و با کمک یک میکسر الکتریکی بوش مخلوط کنید.در همین حال ، ما فقط توجه داشته باشید که این مرحله باید یک مزرعه و حوالی ان برای شما نیست ، بنابراین به محض اینکه شما مواد مخلوط با هم ، همزن غیر فعال است.

مخلوط زرده را به سفید اضافه کنید

آرد را به یک ظرف اضافه کنید ، سپس آرد و پودر پخت را به آن اضافه کنید. مخلوط مواد تشکیل دهنده به طور کامل با یک میکسر دست.

کیک خوشمزه

مخلوط کردن آرد سمولینا و پودر پخت

آرد را با مخلوط تخم مرغ مخلوط کنید ، یک میکسر الکتریکی را به اندازه مخلوط مواد اضافه کنید.

اضافه کردن آرد

در نهایت پودر نارگیل و پودر پسته یا بادام یا مخلوط آنها را به میل خود اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.

پسته و پودر نارگیل را اضافه کنید

در حال حاضر مواد تشکیل دهنده کیک را در آن بریزید و آن را در طبقه متوسط کشتی قرار دهید ، که در حال حاضر تا درجه ۱۶۰ گرم می شود. پس از نیم ساعت به طور منظم هر بار که شما به طور کامل آن را از فر پخت بررسی کنید. زمان پخت و پز بستگی به گرم کردن اجاق گاز و اندازه قالب شما را انتخاب کرده اند.

پای مانوف

طرز تهیه کیک را از قالب بردارید و کمی آن را خنک کنید ، سپس آن را برش دهید و آن را با یک لیوان نوشیدنی گرم بخورید.

ارسال دیدگاه

*

code