کد خبر: 105

تاریخ انتشار: 2020-03-17

استفاده از هورمون طبیعی برای تسریع در رشد گیاه

یک هورمون طبیعی که در گیاهان وجود دارد ، باعث افزایش مقاومت برنج در برابر خاک های شور نیز می شود و ابزاری مناسب برای تولید محصولات مقاوم و سالم تر برای کشاورزان است. این ریشه حدود نیمی از گیاه را تشکیل می دهد اما معمولاً مورد توجه کشاورزان است. محققان قبلاً دریافته اند که […]

یک هورمون طبیعی که در گیاهان وجود دارد ، باعث افزایش مقاومت برنج در برابر خاک های شور نیز می شود و ابزاری مناسب برای تولید محصولات مقاوم و سالم تر برای کشاورزان است.
این ریشه حدود نیمی از گیاه را تشکیل می دهد اما معمولاً مورد توجه کشاورزان است. محققان قبلاً دریافته اند که در تلاش برای کشف هورمون هایی که در رشد ریشه گیاه تأثیر می گذارند ، مولکول های متنوعی وجود دارند که با کاروتنوئیدها مرتبط هستند. کاروتنوئیدها در واقع یک رنگدانه موثر در جذب نور توسط گیاهان هستند. در آن تحقیق گروهی از مولکولها مشخص شدند ، اما دقیقاً مشخص نیست که کدام یک از آنها بیشترین ارتباط را با کاروتنوئیدها دارد.
در حال حاضر بسیاری از این مولکول ها به عنوان مکمل های غذایی و مکمل های غذایی به بازار عرضه می شوند. محققان ۲۰ نوع از این مولکول ها را جدا کرده و آنها را با ژل آگار ترکیب کردند ، نوعی جلبک که به عنوان یک محیط رشد گیاه مورد استفاده قرار می گیرد. آنها سپس گیاهان را در این ژل ها قرار داده و میزان رشد گیاهان را در طی یک دوره ۱۰ روزه بررسی کردند. در نتیجه این آزمایش مشخص شد که مولکول بتا-سیکلوسیت باعث رشد سریع گیاهان گوجه فرنگی و برنج و همچنین افزایش تعداد شاخه های آن می شود. تأثیر دیگر این مولکول برنج افزایش مقاومت گیاهان در برابر خاکهای شور است.
محققان امیدوارند كه این مولكول زمینه رشد كشاورزی و افزایش بازده محصولات زراعی مورد نیاز انسان را فراهم كند.
گزارش کامل این تحقیق در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.

۵۶۵۶

ارسال دیدگاه

*

code